Μερικοί τίτλοι πρόσφατων Εκδόσεων του Ιδρύματος και άλλων Συγγραμμάτων Καθηγητού Ηλία Κρίσπη.

Νέα Έκδοση Συλλογικού Τόμου : "Μειονότητες & Θρησκευτικές και Γλωσσικές Ομάδες – Δίκαιο και Πολιτική"

Οι Επιμελητές της Εκδόσεως του Τόμου, Καθηγητές κ.κ. Άγγελος Συρίγος, Αντώνης Κλάψης και Δρ. Αναστασία Σαμαρά-Κρίσπη, Πρόεδρος του Ιδρύματος Καθ. Ηλία Κρίσπη, με χαρά ανακοινώνουν την Έκδοση του Συλλογικού Τόμου με τίτλο:
«Μειονότητες & Θρησκευτικές και Γλωσσικές Ομάδες - Δίκαιο και Πολιτική»

Το ενδιαφέρον αυτό συλλογικό έργο, γραμμένο από 30 συγγραφείς, Πανεπιστημιακούς, Ειδικούς Επιστήμονες και συγγραφείς με πρακτική εμπειρία στην θεματική του Τόμου, περιέχει όλα όσα θα ήθελε να γνωρίζει κανείς για την προστασία
των Μειονοτήτων στην Ελλάδα και απευθύνεται σε κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται για μία επιστημονική προσέγγιση του σύνθετου φαινομένου των Μειονοτήτων.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΡΙΣΠΗ & ΔΡ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΡΙΣΠΗ (06_2021)

Το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών, Καθηγητού Ηλία Κρίσπη και Δρ Αναστασίας Σαμαρά – Κρίσπη, στο πλαίσιο του Επετειακού Εορτασμού των Διακοσίων Ετών από τον χρόνο ενάρξεως του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας το 1821, εξέδωσε Πανηγυρικό Συλλογικό Τόμο, με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας – Διεθνείς Θεσμικές και Πολιτικές Προσεγγίσεις (1800-1831)».

Με τον τόμο αυτό επιχειρείται, υπό την επιμέλεια των Δρ Αναστασίας Σαμαρά – Κρίσπη, Δρ Σοφίας Μωραϊτη και Δρ Στέλιου Αλειφαντή, μία πολυδιάστατη προσέγγιση στην προσωπικότητα και την δράση του Κυβερνήτη, Ιωάννη Καποδίστρια, με συνεισφορές γνωστών συγγραφέων, που καλύπτουν, πολιτικές, διεθνείς και θεσμικές πτυχές του πολύπλευρου έργου του, επιχειρώντας να διερευνήσουν, ανεξιχνίαστες πλευρές και να συμβάλλουν στον επιστημονικό και δημόσιο διάλογο.

Εκδόσεις «ΚΑΣΤΑΛΙΑ», Σεραφείμ Μηχιώτης, Σταδίου 33, 10559, Αθήνα, Τηλ.210.3215280, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΡΙΣΠΗ & ΔΡ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΡΙΣΠΗ (12_2018)

 

Νέα έκδοση του Ιδρύματος Νομικών Μελετών Καθηγητού Ηλία Κρίσπη "Protecting the Environment"

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΡΙΣΠΗ & ΔΡ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΡΙΣΠΗ (4_2017) (2)

Το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών Καθηγητού Ηλία Κρίσπη ανακοινώνει την έκδοση του τέταρτου Τιμητικού Τόμου (ξενόγλωσσου) στη μνήμη του αείμνηστου Καθηγητού Ηλία Κρίσπη, με τίτλο: DIGNATIO RERUM

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΡΙΣΠΗ & ΔΡ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΡΙΣΠΗ (4_2017)

Το ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΡΙΣΠΗ ανακοινώνει μια άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη νέα έκδοσή του, με τίτλο "Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ"

Τόμος ΙΙ. ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Διεύθυνση - Επιμέλεια Σειράς: Δρ. Ιάκωβος Καρεκαλας, Δρ. Αναστασία Σαμαρά-Κρίσπη.

Search